Subscribe to be notified for updates: RSS Feed

Aparat unghi de fuga - 0753 202 606

Siguranţă la volan

 

Trăim în secolul vitezei, secol în care trebuie să ajungem cât mai repede în locuri diverse, separate de o distanţă mare care trebuie parcursă într-un timp cât mai scurt. Maşina este autovehiculul cel mai cunoscut şi este varianta cea mai potrivită pentru distanţele mici şi mijlocii. Dar ce faci când maşina ta se strică? Sau în momentul în care rotile ei se dezechilibrează şi acest lucru te împiedică pe tine să mai ajungi în locurile dorite. Ce faci în momentele în care aceste probleme apar şi la maşina ta? Simplu, foloseşti un aparat de geometrie. Ce este acest aparat şi care este scopul lui? Ei bine, acest aparat geometric afişează valorile reale ale unghiului de fugă şi a unghiului de cădere a autovehiculelor. Scopul acestui aparat de reglat direcţia este de a oferi stabilitate, confort şi manevrabilitate maximă în comportamentul direcţiei autovehiculului. Nu vă faceţi griji acest aparat nu este complicat şi nici greu de folosit, dimpotrivă are o tehnologie simplă care îl face uşor de manevrat şi bineînţeles îl face eficient. Acest aparat este disponibil pentru autoturisme, maşini de teren, furgonete şi autovehicule comerciale. Indiferent de mărimea automobilului aparatul  de geometrie va oferi măsurători de mare precizie, iar în vază acestor valori reale se va efectua reglarea geometriei. Te întrebi dacă e posibil ca în service-ul la care tu mergi frecvent acest echipament lipseşte? Nu ar trebui să îţi faci asemenea griji căci acest echipament este indispensabil oricărui service auto.

Nu rata nici o şansă de a avea grijă de maşina ta, de a-I oferi acestea toată îngrijirea de are nevoie, căci până la urmă în acest secol al vitezei ea rămâne singura noastră şansă de supravieţuire. Maşina ta poate înseamnă mai mult decât o simplă adunătură de fiare, dacă înveţi să ai grijă de ea. Maşina ta este mijlocul tău special de deplasare.

Facebook Twitter Email Tumblr Stumbleupon Digg

15 Aug
2015

Service Auto Brasov

Author: admin
Comments: 0
Tags: There is no tags

Service Auto Brasov,Reglaj geometrie roti ungi de fuga pret.Electrica.Diagnoza computerizata.Reparatii clima AC incarcare freon climatizare,reparatii compresoare

Facebook Twitter Email Tumblr Stumbleupon Digg

08 Feb
2015

Realizati un canal auto

Author: admin
Comments: 0
Tags: There is no tags

Ca sa realizati un canal auto va sugeram cateva idei importante care va vor facilita munca si va vor asigura conditii favorabile pentru desfasurarea activitatilor dumneavoastra.
1. Stabiliti lungimea canalului de 4 sau 5m la care veti mai adauga 1m ca sa aveti spatiu suficient pentru a putea iesi din el.
2. Ca sa nu gresiti atunci cand realizati inaltimea canalului si sa nu fie mecanicul auto nevoit sa stea cocosat, trebuie sa tineti cont de inaltimea acestuia. Totusi va recomandam sa fie de circa 2m, deoarece in partea de jos vor fi materiale de protectie despre care va vom explica in urmatoarele idei.
3. Latimea canalului auto trebuie sa fie cat latimea umerilor mecanicului auto plus 10cm pentru ambele parti, deoarece astfel veti creea spatiu suficient pentru manevrare. Este foarte important sa lasati si cativa centimetri mai putini pentru ecartamentul autovehiculului.
4. Cat despre tapetarea canalului aici puteti opta pentru orice tip de material doriti, de exemplu gresie, beton sau faianta etc.
5. In peretii canalului auto va recomandam sa inserati niste buzunare, carlige sau magneti pentru sculele si piesele cu care lucrati in acel moment, astfel nu veti fi nevoit sa va aplecati de fiecare data jos.
6. Este foarte important sa evitati riscul de a cadea in canal sau de a detereora masina atunci cand o manevrati deasupra canalului, de aceea va recomandam sa va montati o oglinda care va va ghida in timpul manevrarii autovehiculului si va va arata canalul, deasemnea va sugeram sa montati un profil L pe marginea canalului.
7. De fiecare data sa fixati la nivelul rotilor 2 corpi duri, deoarece astfel veti mentine masina stabila deasupra canalului si spatiul ramas va va asigura iesirea rapida din canal si nu veti ramane blocat in cazul in care va intra un alt autovehicul in hala.
8. In partea de jos puneti paleti acoperiti cu cauciuc sau lemn ca sa nu stati in noroi atunci cand se vor scurge diferite compozitii din autovehicul.
9. Va recomndam sa optati pentru sacara betonata, dar in acest caz trebuie sa mariti lungimea existenta a canalului cu inca 1m, daca nu, atunci puteti opta pentru o scara din comert.
10. Sursa de lumina trebuie sa fie de 12 sau 14V, pe care o veti fixa pe unul dintre peretii canalului, va recomandam bec tip neon, deaorece nu se incalzeste atat de mult ca si becurile econmice, astfel evitati sa va frigeti.

Facebook Twitter Email Tumblr Stumbleupon Digg

De ce să ai un aparat de geometrie la tine în service?

RHM-A800-1024x1193 2

În sfârşit oamenii au realizat că maşinăriile ne pot face viaţa mult mai uşoară. Astăzi avem câte un echipament pentru fiecare problemă tehnică din viaţa noastră. Avem electrocasnicele care ne ajută să gătim şi spre fericirea mecanicilor echipamente care îi ajută să rezolve problema într-un timp cât mai scurt. Nouă modă printre mecanici? Aparatele de geometrie.

Aparatul de geometrie ajuta mecanicii să găsească valorile exacte ale unghiului de fugă şi a unghiului de cădere a unui autoturism. Cu ajutorul acestui echipament ce foloseşte un soft modern şi uşor de folosit, numit Pro Aligner 2014, mecanicii pot regla geometria roţilor unui autoturism într-un timp foarte scurt. Acest soft este în limba romană şi conţine o bază de date cu 20.000 de modele de autoturisme şi poate fi folosit atât pe camionete, furgonete, autovehicule comerciale şi maşini de teren ce au o greutate mai mică sau egală cu 7,5 tone. Precizia unui aparat de geometrie este de Precizie de +/- 0,01° la măsurare, ceea ce dovedeşte cât de util şi eficient poate fi acest echipament pentru mecanici. Ceea ce va face munca lor şi mai uşoară.

Tehnologia modernă pe care o foloseşte acest aparat de geometrie va permite afişarea valorilor unghiurilor în imagini 3D. Imaginile vor fi afişate pe un monitor LCD de 17 inch. Toată această operaţiune se va efectua prin Buletooth, scăpând astfel de necazul firelor încâlcite. De asemenea la achiziţionarea unui aparat de geometrie vei primi şi accesoriile standard, printre care şi 4 capeţi de măsură, 1 dulap fix de geometrie, 4 unităţi de fixare a senzorilor, 2 platane rotative fata ce pot suporta o greutate de până la 2000 kilograme fiecare, 1 monitor plat, 1 blocaj pentru volan şi unul pentru pedala de frână şi bineînţeles 1 cd ce conţine programul ProAligner 2013. Acest CD conţine cele 20.000 de modele de autoturisme şi poate fi reînnoit simplu şi uşor fără să ai cunoştinţe tehnice.

Printr-o simplă reglare a geometriei roţilor şoferul se poate bucura de mai mult confort, stabilitate şi manevrabilitate maximă în comportamentul direcţiei automobilului.

Facebook Twitter Email Tumblr Stumbleupon Digg

Majoritatea sevice-urilor moderne dispun acum si de un aparat geometrie bun. Daca vrei sa te lauzi ca ai un service bun si oferi cele mai bune servicii, atunci trebuie sa iti iei si un aparat de geoetrie. Aceste aparate sunt special facute pentru a calcula valoarea reala a unghiului de fuga si viteza a masinilor de orice gen (autoturisme, masini de teren, masini comerciale, etc). Cei care lucreaza cu asa ceva sunt specializati in domeniu si stiu exact ce trebuie sa faca pentru a reface eventualele defecte. Aparatul pune la dispozitie valorile unghiurilor de fuga si viteza si poti vedea cat trebuie sa modifici pentru a readuce masina la valorile normale. Aparatul contine o baza de date speciala pentru a putea vedea la orice model de masina care sunt valorile standard ale unghiului de fuga si cel dde viteza. Tehnologia de care dispune un astfel de aparat este usor de folosit si foarte eficienta. Este un echipament de care orice service auto are nevoie. Daca doresti sa faci un update al bazei de date pentru a putea baga si noile modele, se poate face foarte usor fara a avea nevoie de prea multe cunostinte tehnice. Toate aparatele de geometrie pe care le puteti achizitona de la optimal auto au trecut cu brio testele RAR sau BRML. Cu ajutorul unui astfel de aparat poti regla usor unghiul de viteza sau fuga pentru a oferi stabilitate masinii si pentru a avea o manevrabilitate mai usoara a autovehiculului. La pachet cu un aparat de geometrie vin si alte lucruri esentiale pentru a-l face sa functioneze corect.

-monitor LCD
– software grafic si in limba romana
-2 platane rotative
-sistem de operare pe Windows cu licenta
-un calculator
-DVD/ RW pentru a putea copia in vaza de date clienti
– mouse si tastatura
-4 capeti de masura prin wireless
-imprimanta
-baterie cu reincarcare automata a capetilor de senzori

 

Facebook Twitter Email Tumblr Stumbleupon Digg

Apariția unor vibrații în volan la o viteză de 80- 90 km/h care cresc în amplitudine odată cu creșterea vitezei de rulare sunt primul semn că trebuie să verificăm echilibrarea roților. Totuși, dacă roțile au fost echilibrate dar la viteze mari încă se sesizează mici vibrații ale volanului, înseamnă că ansamblul anvelopă- jantă trebuie optimizat prin punerea cu un defazaj de 180 grade a suprafeței cea mai grea a anvelopei față de suprafața cea mai grea a jantei.

Avem o gama larga de aparate unghi de fuga disponibile.

Facebook Twitter Email Tumblr Stumbleupon Digg

06 Apr
2012

Aparat geometrie Biessbarth

Author: admin
Comments: 0

ml-3000-1Aparat geometrie Biessbarth ML 3000 PC Easy R 8

Pretul nostru este de 4699 euro + TVA

Pretul acestui aparat in magazin este de 11549 euro!

Facebook Twitter Email Tumblr Stumbleupon Digg

29 Dec
2011

Unghi de fuga – de la 2500 € + TVA

Author: admin
Comments: 0
Tags: There is no tags

Preturile pentru aparatele de unghi de fuga incep de la 2500 € + TVA.

Facebook Twitter Email Tumblr Stumbleupon Digg

09 Noi
2011

Vindem si elevator auto cu 4 coloane

Author: admin
Comments: 0
Tags: There is no tags

Deoarece suntem constienti ca fara un elevator auto, unghiul de fuga nu poate fi efectuat ne-am decis sa punem in vanzare si elevatoare auto cu 4 coloane second hand. Datorita faptului ca aveam o gama larga de elevatoare cu 4 coloane, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0753 202 606 sau pe siteul elevatorauto.ro

Elevatoare cu 4 coloane, cu sistem de actionare electro-hidraulic.
Sistemul de calare permite planarea elevatorului in pozitie perfect plana pentru efectuarea geometriei rotilor.
Sistemul de siguranta combinat (mecanic, hidraulic si electric) permite lucrul in conditii de siguranta.

Facebook Twitter Email Tumblr Stumbleupon Digg