Subscribe to be notified for updates: RSS Feed

Aparat unghi de fuga - 0753 202 606

De ce să ai un aparat de geometrie la tine în service?

RHM-A800-1024x1193 2

În sfârşit oamenii au realizat că maşinăriile ne pot face viaţa mult mai uşoară. Astăzi avem câte un echipament pentru fiecare problemă tehnică din viaţa noastră. Avem electrocasnicele care ne ajută să gătim şi spre fericirea mecanicilor echipamente care îi ajută să rezolve problema într-un timp cât mai scurt. Nouă modă printre mecanici? Aparatele de geometrie.

Aparatul de geometrie ajuta mecanicii să găsească valorile exacte ale unghiului de fugă şi a unghiului de cădere a unui autoturism. Cu ajutorul acestui echipament ce foloseşte un soft modern şi uşor de folosit, numit Pro Aligner 2014, mecanicii pot regla geometria roţilor unui autoturism într-un timp foarte scurt. Acest soft este în limba romană şi conţine o bază de date cu 20.000 de modele de autoturisme şi poate fi folosit atât pe camionete, furgonete, autovehicule comerciale şi maşini de teren ce au o greutate mai mică sau egală cu 7,5 tone. Precizia unui aparat de geometrie este de Precizie de +/- 0,01° la măsurare, ceea ce dovedeşte cât de util şi eficient poate fi acest echipament pentru mecanici. Ceea ce va face munca lor şi mai uşoară.

Tehnologia modernă pe care o foloseşte acest aparat de geometrie va permite afişarea valorilor unghiurilor în imagini 3D. Imaginile vor fi afişate pe un monitor LCD de 17 inch. Toată această operaţiune se va efectua prin Buletooth, scăpând astfel de necazul firelor încâlcite. De asemenea la achiziţionarea unui aparat de geometrie vei primi şi accesoriile standard, printre care şi 4 capeţi de măsură, 1 dulap fix de geometrie, 4 unităţi de fixare a senzorilor, 2 platane rotative fata ce pot suporta o greutate de până la 2000 kilograme fiecare, 1 monitor plat, 1 blocaj pentru volan şi unul pentru pedala de frână şi bineînţeles 1 cd ce conţine programul ProAligner 2013. Acest CD conţine cele 20.000 de modele de autoturisme şi poate fi reînnoit simplu şi uşor fără să ai cunoştinţe tehnice.

Printr-o simplă reglare a geometriei roţilor şoferul se poate bucura de mai mult confort, stabilitate şi manevrabilitate maximă în comportamentul direcţiei automobilului.

Facebook Twitter Email Tumblr Stumbleupon Digg

NO comments yet