Subscribe to be notified for updates: RSS Feed

Aparat unghi de fuga - 0753 202 606

08 Feb
2015

Realizati un canal auto

Author: admin
Comments: 0
No tags here

Ca sa realizati un canal auto va sugeram cateva idei importante care va vor facilita munca si va vor asigura conditii favorabile pentru desfasurarea activitatilor dumneavoastra.
1. Stabiliti lungimea canalului de 4 sau 5m la care veti mai adauga 1m ca sa aveti spatiu suficient pentru a putea iesi din el.
2. Ca sa nu gresiti atunci cand realizati inaltimea canalului si sa nu fie mecanicul auto nevoit sa stea cocosat, trebuie sa tineti cont de inaltimea acestuia. Totusi va recomandam sa fie de circa 2m, deoarece in partea de jos vor fi materiale de protectie despre care va vom explica in urmatoarele idei.
3. Latimea canalului auto trebuie sa fie cat latimea umerilor mecanicului auto plus 10cm pentru ambele parti, deoarece astfel veti creea spatiu suficient pentru manevrare. Este foarte important sa lasati si cativa centimetri mai putini pentru ecartamentul autovehiculului.
4. Cat despre tapetarea canalului aici puteti opta pentru orice tip de material doriti, de exemplu gresie, beton sau faianta etc.
5. In peretii canalului auto va recomandam sa inserati niste buzunare, carlige sau magneti pentru sculele si piesele cu care lucrati in acel moment, astfel nu veti fi nevoit sa va aplecati de fiecare data jos.
6. Este foarte important sa evitati riscul de a cadea in canal sau de a detereora masina atunci cand o manevrati deasupra canalului, de aceea va recomandam sa va montati o oglinda care va va ghida in timpul manevrarii autovehiculului si va va arata canalul, deasemnea va sugeram sa montati un profil L pe marginea canalului.
7. De fiecare data sa fixati la nivelul rotilor 2 corpi duri, deoarece astfel veti mentine masina stabila deasupra canalului si spatiul ramas va va asigura iesirea rapida din canal si nu veti ramane blocat in cazul in care va intra un alt autovehicul in hala.
8. In partea de jos puneti paleti acoperiti cu cauciuc sau lemn ca sa nu stati in noroi atunci cand se vor scurge diferite compozitii din autovehicul.
9. Va recomndam sa optati pentru sacara betonata, dar in acest caz trebuie sa mariti lungimea existenta a canalului cu inca 1m, daca nu, atunci puteti opta pentru o scara din comert.
10. Sursa de lumina trebuie sa fie de 12 sau 14V, pe care o veti fixa pe unul dintre peretii canalului, va recomandam bec tip neon, deaorece nu se incalzeste atat de mult ca si becurile econmice, astfel evitati sa va frigeti.

Facebook Twitter Email Tumblr Stumbleupon Digg

NO comments yet