Subscribe to be notified for updates: RSS Feed

Aparat unghi de fuga - 0753 202 606

Informatii despre scolarizare pentru aparate geometrie roti si mecanic auto.
Firma noastra, Optimal auto va ofera o luna de scolarizare cu cei mai buni instructori din acest domeniu la sfarsitul careia veti beneficia de un certificat de specializare si o experienta eficace in acest domemniu.
Scolarizare se va desfasura la unul dintre sediile firmei noastre din Brasov, Augustin Bunea 20(vis-a-vis de Metro)
Inscrierea la acest curs se va face online si nu se percepe taxa de inscriere online.Durata scolarizarii este de 1 luna, beneficiarii se vor prezenta de luni pana sambata la sediul de desfasurare a scolarizarii in prima jumatate a zilei, cate 4-5 ore pe zi, in functie de obiectivele studiate in ziua respectiva. Taxa de scolarizare este de 480 lei si nu include cazarea si mesele. Achitarea taxei se poate face si in 4 transe a cate 120 lei.
Pentru cei care vor achizitiona un aparat de geometrie de la noi vor beneficia de scolarizare gratuita la finalul careia vor primi si certificatul de specializare
Scolarizarea incepe din momentul in care se formeaza o grupa de cel putin 4 persoane si nu se va desfasura in zilele libere stabilite prin lege.
Actele necesare scolarizarii sunt actul de identitate plus diploma de la ultimile studii( minimul de studii sunt 8 clase), nu este obligatoriu sa aveti studii anterioare in domeniul auto. Cursul consta din practica sub coordonarea instructorului specializat in acest domeniu, fiecare cursant va avea posibilitatea sa invete pe un singur aparat oferit de noi pe tot parcursul lunii.
Pentru obtinerea certificatului de scolarizare, cursantii nu vor fi supusi unor testari, acesta oferindu-se tuturor la finalul scolarizarii.

Facebook Twitter Email Tumblr Stumbleupon Digg